Nyomott szennyvízelvezető rendszerek

2021.07.09

A szennyvízelvezető rendszerek között a gravitációs és a nyomott rendszereket különböztethetjük meg. A következőkben az utóbbi típusba tartozó átemelő és áramlásmérő aknákat és azok legfontosabb előnyeit fogjuk bemutatni.

Nyomott szennyvízelvezető rendszerek

Átemelő akna

Kínálatunkban ROMOLD műanyag átemelő aknák is megtalálhatóak, melyek tökéletesek arra, hogy helyettesítsék a hagyományos betonaknákat. A műtárgyak környezetbarát polietilén anyagból készülnek, mely ellenáll a szennyvíz és a talaj okozta eróziónak. Ezeket az aknákat olyan helyeken alkalmazzák, ahol a terepviszonyok nem teszik lehetővé a gravitációs szennyvízelvezető rendszerek kiépítését, így ott szivattyúval szükséges a keletkezett szennyvizet a közcsatornába átemelni.

atemelo-akna-RPF-100.jpg

 

Nálunk az alábbi átemelő aknatípusokat találja meg, melyekről bővebb információt olvashat Termékeink közt:

  • RPC 80 DN 800
  • RP 80 DN 800
  • RPF 80 DN 800
  • RP 100
  • RPF 100
  • FP 125
  • FP 150 – FP 360

A ROMOLD műanyag átemelő akna 4 legfontosabb előnye

  1. költséghatékony
  2. abszolút tömörséggel rendelkezik
  3. teljes mértékben vízzáró
  4. környezetbarát

Áramlásmérő akna

A német, műanyag aknákat gyártó cég áramlásmérőket is gyárt, melyeket szintén forgalmazunk. Ezek az aknák DN 1000 és DN 1250 belső átmérőjű aknakamrával és állítható magassággal rendelkeznek. Cégünk a megrendelt áramlásmérő aknákat áramlásmérővel, szerelvényekkel és az aknán túlnyúló csövekkel szállítja, melyek feladata, hogy mérjék az elfolyó szennyvíz mennyiségét.

romold-aramlasmero-akna-rajz.jpg

 

A ROMOLD műanyag áramlásmérő akna 4 legfontosabb előnye

  1. állítható magasságú
  2. kiváló anyagminőségű
  3. teljes mértékben vízzáró
  4. környezetbarát

Amennyiben kérdések merülnek fel Önben, keresse bizalommal Szaktanácsadó mérnökeinket, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.