Kereső


FBR-reaktorok

Az FBR és FBS reaktorok a fixfilmes bioreaktorok családjába tartoznak. Kétféle csoportjuk létezik:

Az FBS /fluidized bed system/ és FBR /fixed bed reactor/ közötti különbség alapvetően az, hogy míg az egyikben úszó-lebegő elemek, addig a másikban fixen rögzített hordozó segíti a baktérium kolóniák megtelepedését, ezáltal intenzifikálva a tisztítást.

A hagyományos eleveniszapos rendszerekkel szemben ezek a rendszerek kisebb helyigényűek, mivel a lebontást végző baktériumok a reaktorban lévő hordozó töltetnek köszönhetően koncentráltabban vannak jelen a biológiai tisztítóban. A folyamatosan képződő, önfenntartó biofilmnek köszönhetően a rendszer sokkal stabilabb működésű, jobban viseli a változó terhelést, mint a hagyományos rendszerek.

Alkalmazás: Házi – Önkormányzati – Ipari kezelés

Az FBR és FBS reaktorok egyszerűen kombinálhatók meglévő rendszerekkel, vagy más, általunk forgalmazott termékekkel, ezáltal széles körben alkalmazhatók.

Előnyök:

  • Alacsony iszaphozam
  • Jó tisztítási hatékonyság
  • Jó tisztítási hatásfok alulterhelés esetén is
  • Egyszerű áttervezési lehetőség
  • Karbantartás évi 1-2 alkalommal
  • Kipróbált rendszer

A kétféle termékcsaládról részletes információkat a lenti öszetevőkre kattintva érhet el. Az Ön igényeire szabott ajánlatunkért kérjük, keresse kollégáinkat!

 


Szaktanácsadó mérnök

Letölthető anyagok

Amennyiben az adott termékhez tartozik letölthető anyag, láthatóvá válik a zöld letöltés gomb. Kérjük, ekkor tekintse meg ezeket a leírásokat, ábrákat, segédleteket vagy a .dwg formátumú rajzokat is!


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* jelölt adatok kitöltése kötelező!

Captcha Code