Kereső

Reginjekt

A reginjekt egy, a nyomáskülönbség elvén működő gáztalanító berendezés, mely különösen alkalmas mélyfúrású kutak vizének (rétegvizek) kezelésére, elsősorban a víz metánmentesítésére, savtalanítására, vas-, illetve mangánmentesítéshez, a szervesanyag-tartalom csökkentéshez, ammónia és arzén mentesítéséhez szükséges oxigén bevitel biztosítására.

A termék alkalmazási területe

  • közcélú ivóvíz-ellátás területén: víz gáztalanítása, biológiai ammóniummentesítés céljából történő levegőbevitel
  • fürdők esetén víz (max. 80°C) gáztalanítása, metánmentesítés
  • élelmiszeripar
  • gyógyszeripar
  • egyéb ipari víz

Opciók

Alap kialakítás
  • szűrő: hagyományos dawy hálós kialakítás
  • anyagminőség: KO33
  • karimás csatlakozás a nyomott vízvezetékre
  • közvetlen bevezetés a víztározóba
  • kézi nyomásszabályzás

Ajánljuk ezt azon termálvizek, ipari vizek gázmentesítésére, ahol élelmiszeripari előírások nem vonatkoznak a vízminőségre.

Mikroszűrő

A legtöbb vízfelhasználási területen (ivóvízellátás, élelmiszeripar, gyógyszeripar) mikroszűrő alkalmazása szükséges, mert a bakteriális fertőzésmentesség csak így biztosítható! A szűrő az egyszerű felszerelhetőség és karbantarthatóság érdekében karimás csatlakozással rögzíthető a légbeszívó csőre.

Automata légbeszívás-szabályzás /jelenleg fejlesztés alatt áll/

Ha nagy a térfogatáram ingadozás, vagy a vízben található metántartalom erősen változó, javasolt automata szabályzást választani. Ekkor ugyanis a térfogatáram/koncentráció arányos Δp nyomáskülönbség állítható be, mely segítségével szabályozható a beszívott levegő mennyisége, és a folyamatosan optimális gázeltávolítás mellett a feladó szivattyú gazdaságosabban üzemeltethető. A megoldást abban az esetben érdemes alkalmazni, ahol a többletköltség a szivattyú(k) gazdaságosabb üzeme révén megtérül.

Választható anyagminőség

Termékünket alapesetben KO33 acélból gyártjuk, mely igény esetén, módosítható.

A különféle opciók választása esetén a berendezés ára eltérő. Kérje árajánlatunkat!

Minden egyedi igény esetén (pl. bővítő utáni karimás csatlakozás, stb.) külön egyeztetés szükséges! Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Beépítés, üzemeltetés

Ivóvizek gáztalanításánál a berendezés higiéniai szempontból csak zárt helyen alkalmazható, pl.: tárolómedencében, ahol a beszívott levegőt a légköri szennyeződésektől a berendezéshez tartozó szűrővel kell megtisztítani. A medence légcseréjéről szintén gondoskodni kell, hogy a kiváló gázok távozhassanak.

Fürdővizek gázmentesítése esetén a berendezés szabadban is alkalmazható.

A berendezés előnye, hogy mozgó, kopó alkatrészeket nem tartalmaz, így karbantartást sem igényel.

Felszerelhető bármely szabad csővégre, egyszerű peremes kötéssel.

A berendezés nyomóvezetékbe építendő, mivel az a szivattyú nyomását hasznosítja. A minimálisan szükséges nyomásérték minimum 0,4 bar.


Szaktanácsadó mérnök

Letölthető anyagok

Amennyiben az adott termékhez tartozik letölthető anyag, láthatóvá válik a zöld letöltés gomb. Kérjük, ekkor tekintse meg ezeket a leírásokat, ábrákat, segédleteket vagy a .dwg formátumú rajzokat is!


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

* jelölt adatok kitöltése kötelező!

Captcha Code